ENGLISH

RENT A STAND

 

Da Bounce Lifestyle Festival is een unieke combinatie van een festival en een expo/beurs. Een optimale lifestyle experience!

In de programmering komen alle lifestyle segmenten samen op 1 evenement. Denk aan o.a. muziek, sport, mode, beauty, lifestyle, stand up comedy, rollerskate disco, theater, film en dans.

Dit maakt Da Bounce Festival & Expo zeer uniek!

Kom in contact met 10.000 nieuwe klanten

Wij verwachten 10.000 bezoekers op het festival in de leeftijdsgroep 18 tm 45. Dit is een diverse en toonaangevende doelgroep, met een uitzonderlijk hoog bestedingspatroon.

Optimale exposure en promotie voor uw merk/bedrijf

Wilt u ook uw bedrijf/merk op dit bruisende evenement onder de aandacht brengen, uw (nieuwe) producten demonstreren, relaties ontmoeten en/of nieuwe contacten leggen? Dat is mogelijk!

Da Bounce biedt tal van mogelijkheden voor een effectieve exposure en engagement. Als exposant brengt u uw product optimaal onder de aandacht van de bezoekers.

Wij bieden professionele opvallende stands met een standaard basis pakket. U kunt uiteraard ook uw eigen uitstraling bepalen met een stand naar keuze. We gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen. Hierbij leveren wij perfect maatwerk.

Deelname

Heeft u interesse?

  • Stand huur: €135,- per m2 per dag
  • Éénmalige kosten voor het deelname pakket per deelnemende partij: € 300
  • De minimale afmeting van een stand is 4 m2

Het deelname pakket bestaat o.a. uit 3kW (stroom),  relatiekaarten en vermelding op de website en plattegrond.

Meld u hier aan!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

HOME